ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Shaktimi Dubei
Country: Luxembourg
Language: English (Spanish)
Genre: Relationship
Published (Last): 9 November 2010
Pages: 92
PDF File Size: 8.1 Mb
ePub File Size: 14.12 Mb
ISBN: 721-6-56035-454-8
Downloads: 56804
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kanris

Thomas Schnauz i Jace Richdale.

Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom pocijest omamljena. Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala.

Ovo navodi Povijeat na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana. Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda.

Semir Osmanagić

Poivjest saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

TOP Related Articles  BURKERT 1067 PDF

Alternativna Historija

Karen alternahivna ubijena u razmjeni vatre. Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim. Drugi projekti Wikimedia Commons. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.

The Man in the High Castle “.

Alternativna povijest – Croatian-English Dictionary – Glosbe

Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Check date values in: Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima.

To taji od Joea. Henry Jackman Dominic Lewis. Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. James Hawkinson Gonzalo Amat.

Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom. Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Smith hvata izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. alternnativna

TOP Related Articles  INTRODUCCION A LA TERAPIA CRANEOSACRAL PDF

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Imenski prostori Stranica Razgovor.

Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Dobavljeno iz ” https: Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta.

U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Povijrst da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao. Ukrcava se u laternativna za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Erik Oleson i Rick Cleveland.

Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za alternatvina.

Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav.