CARTEA BARBATULUI OSHO PDF

Cartea despre . Această carte este dedicată tuturor femeilor. .. Privirea bărbatului va fi ațintită asupra premiului și e posibil ca acel premiu să. Cartea este o compilatie de viziuni incisive, nu lipsite de umor, despre ce inseamna sa fii barbat in zilele noastre. Osho arata multiplele roluri pe care barbatul. Anthony De Mello · Audio · Audio/Video · Audiobook · Bashar · Bhagwan Sri Rajneesh (OSHO) · Carte spirituala · Cartea zilei · Colectii de autor · Conferinta.

Author: Male Tutaxe
Country: Liberia
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 1 December 2010
Pages: 157
PDF File Size: 3.66 Mb
ePub File Size: 19.58 Mb
ISBN: 794-3-61429-583-8
Downloads: 73658
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faunris

Inima ta bate, inspiri fi expiri. Calugarii aftia stau pe vulcani de energie sexuala reprimata. Intelectul fara intuitia treaza este unul dintre cele osuo primejdioase lucruri din lume. Este exact cum mintea poate patrunde corpul, dar corpul nu poate patrunde mintea.

Rationalistul nici macar nu vrea sa vada ca a venit ceva din lumea de dincolo.

RAMTHA. CARTEA ALBA – Autor: Ramtha | adevarultevaelibera

A i venit acasa. Oosho te duci la plimbare id folosefti picioarele. Un mediator ifi folosefte intelectul, dar fi intuitia – el ftie ca functionarea lor e diferita. Asta e calea, calea fdintifica, de a intra intr-o experienta halucinanta. Nu trebuie sa-ti creezi realitatea ta, trebuie doar sa-ti cured simturile pentru a simti realitatea fi frumusetea ei halucinogena, culoarea ei, verdele ei, insufledrea ei. Cunoafterea ta va fi mistuita, fi locul ei nu va fi luat de alta cunoaftere.

TOP Related Articles  ETKIN AND REID DYNAMICS OF FLIGHT PDF

Sunt mari instructori pe planul vostru, maestre, un fel de magicieni care au puterea de a face minuni. Da, ce este el?

Moartea nu este o lege inevitabila. In mod natural lucrul asta se intampla in ospiciile de pretutindeni – oamenii vorbesc cu peretii. Continua sa fie judecator, indiferent de circumstante, nu uita o clipa ca e judecator; ksho intrat in cap.

Aceasta scara I are trei trepte: Dar el nu a fost creat cu un spirit independent. Numai in mainile intelepciunii intelectul poate servi ca minunat servitor. Asta inseamna ca bzrbatului exista in punctui A, iar apoi exista in punctui B, fara existenta intre cele doua.

Cand ceva vine din incognoscibil in cunoscut este un salt — nu exista nici o legatura, nici o trecere, nu se merge de la un punct la alt punct. In unele privinte intuitia seamana cu intelectul pentru ca e inteligenta.

Osho – Intuitia

Insa in ceea ce ma privefte, eu vad altfel lucrurile. Caile ar putea fi ciudate, insa intelectul e in slujba ta: Cu cit il reprimi mai mult, cu atat devine mai valoros.

TOP Related Articles  BIOSCRYPT 4G V-STATION PDF

Brusc, Paddy sare in picioare, ifi face cruce fi striga la Sean: Cand efti cu mine, lasa la o parte tot ce ftii despre Kabbala, Yoga, Barbztului fi afa mai departe.

In dictionar nu exista nici o diferenta, dar in realitate este o diferenta fantastica. Ele fac parte din tine, fi natura nu da nimic fara motiv.

Daca efti om de ftiinta, trebuie sa-ti folosefti intelectul. Dar unde este Dumnezeu? Playboy ar trebui sa fie impotriva papei.

Cartea barbatului

Dar nimeni nu s-a deranjat sa cerceteze urmatorul aspect: Sa fii aici, acum, cu mine —asta vreau sa spun prin atentie. E atat de plina de ea incat nu mai e loc de altceva. Acesta este un adevar. Toata lumea ftie ca barbatii tineri incep sa halucineze despre fete, fetele despre baieti.

Dar asta este doar proiectia ideilor cartfa care privefte. In ceea ce privefte corpul, se poate ca lui sa-i fie sete, mai ilcs vara intr-o tara calda ca India – iar jainismul exista numai in India.