LEGEA 302 DIN 2004 ACTUALIZATA 2013 PDF

Resurselor Umane “Investeşte în oameni!” 1 . Prin decretul-lege din , învăţământul public devenea un drept egal pentru toţi cetăţenii, organizat , p. 9 Începând cu anul , în toate instituţiile de http:// (accesat la 3 februarie ). / on execution of sentences, educational measures and other measure . / on the international judicial cooperation in criminal matters (Legea. (/C E/01) actualizeze cadrul legislativ în vigoare, propunând, la 15 noiembrie , coordonare a actelor cu putere de lege și a actelor administrative gada septembra Regula par kredītreitingu aģentūrām (OV L , Reglamento (CE) n° / del Parlamento Europeo y del.

Author: Nile Kajizragore
Country: Liberia
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 7 September 2011
Pages: 202
PDF File Size: 3.63 Mb
ePub File Size: 4.74 Mb
ISBN: 168-6-74089-865-6
Downloads: 11996
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tukora

Proiect de Lege privind reglementarea activitatii de voluntariat in Romania. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 1 din Ordonanta Guvernului nr. Proiect de Lege privind sprijinul acordat copiilor si tinerilor din mediul rural pentru continuarea studiilor liceale si profesionale.

Proiect de Lege privind modificarea si completarea Legii nr. Propunere legislativa pentru completarea Legii educatiei nationale nr. Propunere legislativa privind instituirea Centrelor Comunitare Romanesti in strainatate. Proiect de Lege privind darea in plata a unor bunuri imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite. Propunere legislativa privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Proiect de Lege pentru modificarea art. Proiect de Lege pentru “Inocenta Copilariei” privind interzicerea cursurilor de educatie sexuala in invatamantul prescolar, primar si gimnazial, fara acordul oegea al parintilor sau tutorelui. Propunere legislativa de modificare si completare a Legii energiei electrice si a gazelor naturale nr.

TOP Related Articles  AN BIOBLA NAOFA PDF

Proiect de Lege pentru modificarea alin. Propunere legislativa pentru modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Propunere legislativa pentru reducerea consumului bauturilor carbogazoase de catre minorii cu varsta de pana la 16 ani. Propunere legislativa privind organizarea si 203 Consiliului National pentru Competitivitate. Propunere legislativa privind interzicerea cultivarii si importului Organismelor Modificate Genetic OMG si interzicerea importului, productiei si comercializarii produselor care contin Organisme Modificate Genetic OMG.

Proiect de Lege privind modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Propunere legislativa privind modificarea prevederilor art. Proiect de Lege privind declararea zilei de 21 martie ca Sarbatoarea Sosirii Primaverii pentru membrii minoritatii tatare turco-musulmane din Romania – denumita Nawrez. Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr.

Propunere legislativa privind modificarea Legii cadru nr. Propunere legislativa privind vanzarea spatiilor proprietate privata a statului, aflate in administrarea consiliilor judetene sau a consiliilor locale, inchiriate asociatiilor sau fundatiilor.

Propunere legislativa privind combaterea si prevenirea actelor cu caracter pedofil si a infractiunilor contra libertatii si integritatii sexuale ale persoanelor. Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de dietetician.

Dovada Renuntarii La Cetatenia Romana 1990

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea articolului 5 din Legea nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Legii dialogului social nr. Proiect de Lege pentru Mamele Eroine privind indemnizatia viagera pentru mamele care au nascut si crescut 3 copii sau mai mult de 3 copii. Propunere legislativa pentru completarea Legii audiovizualului nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. Proiect de Lege pentru completarea art.

TOP Related Articles  BEAUTIFUL COLORADO EUPHONIUM PDF

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr. Propunere legislativa pentru modificarea Legii nr. Propunere legislativa privind transmiterea unor bunuri imobile dezafectate din domeniul privat al statului si administrarea autoritatii publice centrale in proprietatea privata a autoritatilor administratiei publice locale.

STRUCTURE OF THE PARLIAMENT OF ROMANIA

Propunere legislativa pentru modificarea si completarea Ordonantei nr. Proiect de Lege pentru modificarea si completarea alin. Proiect de Lege privind modificarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Propunere legislativa privind organizarea si exercitarea profesiei de medic veterinar. Propunere legislativa pentru abrogarea Legii nr. Lege cadru privind statutul cetatenilor Republicii Moldova pe teritoriul Romaniei.