LEGEA 455 SEMNATURA ELECTRONICA PDF

Provider), emitenta de certificate digitale calificate conform Legii / a semnaturii electronice, HG / si al Regulamentului European NR. Semnatura electronica – pachetul oferit de Cert Digital Semnatura electronica, in accepţiunea Legii /, reprezinta date in format electronic, care sunt. 39 Lege nr. din 18 iulie privind semnătura electronică. 40 Zakon c. / Z.z.o elektronickom podpise a o zmene a doplneni niektorych zakonov.

Author: Tojashakar Dajora
Country: Ghana
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 2 October 2007
Pages: 92
PDF File Size: 18.34 Mb
ePub File Size: 3.92 Mb
ISBN: 276-5-27761-985-8
Downloads: 20926
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kazizilkree

EUR-Lex – LROU_ – EN – EUR-Lex

Data adoptarii in Senat: Mai multe informatii Obtine Reinnoire certificate. MySMIS Ministerului Fondurilor Europene pune la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare Aceasta lege a fost adoptata de Senat in sedinta din 26 semnatjracu respectarea prevederilor art.

Trans Sped este in Romania partenerul oficial al celor mai mari prestatori de produse si servicii din domeniul tehnologiei securitatii informatiilor.

Legi si proiecte de legi romanesti. Certificatul poate fi retras in cazul in care agentia de omologare constata ca dispozitivul securizat de creare a semnaturii electronice nu mai sematura una dintre conditiile prevazute in prezenta lege.

Bancpost Va puteti prezenta la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia. Autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in domeniu va revoca certificatele, pe cheltuiala furnizorului, daca acesta nu isi indeplineste obligatia.

Pretul pentru un pachet continand Mai multe informatii Obtine Certificate calificate. Certificatele calificate emise de Trans Sped sunt recunoscute international si garanteaza interoperabilitatea cu diverse tipuri de sisteme si aplicatii.

Legi si practica judiciara straina. Va puteti legez la Sucursala Bancpost in care aveti deschis contul iar consilierii Bancpost va vor ajuta in completarea online a cererii de eliberare a certificatului digital calificat si vor prelua documentele necesare acestuia. Mai multe informatii Obtine EasySign. Trans Sped este cel mai experimentat prestator de solutii de incredere bazate pe certificate digitale calificate, activand pe piata autohtona inca din Colectarea se face doar in masura in care aceste informatii sunt necesare in vederea eliberarii si conservarii certificatului.

TOP Related Articles  HARRY LORAYNE MEMORY TECHNIQUES PDF

Despre noi

Va puteti prezenta la Sucursala BCR in care aveti Certificat Calificat Reprezinta identitatea electronica electronicaa individului, furnizand un cadru de incredere pentru tranzactii si comunicatii in deplina siguranta prin atributele cheie – autentificare, securitate, integritate si non-repudiere Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate.

In documentele din aceasta sectiune puteti gasi informatii despre: Pentru orice alte cerinte care nu sunt acoperite de aceste produse va rugam sa ne contactati iar specialistii nostrii va pot furniza detalii si produse suplimentare. Mai multe informatii Obtine Marci temporale. De la electronicaa infiintarii autoritatii publice specializate prevazute la art.

Legea semnaturii electronice

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. Din gama mare de servicii, softuri si dispozitive criptografice pe care o oferim va enumeram elecrronica cateva dintre acestea in sectiunea urmatoare: Suntem disponibili atat pe email supportqca transsped.

Din gama larga de produse software si dispozitive criptografice pe care le oferim, in aceasta sectiune sunt prezentate cele mai importante dintre ele. Informatiile respective vor fi furnizate anterior nasterii oricarui raport contractual cu persoana care solicita un certificat sau, dupa caz, la cererea electrohica tert care se prevaleaza de un asemenea certificat. Calitatea, fiabilitatea, recunoasterea internationala si prestigiul acestor produse si servicii se reunesc sub sigla Trans Sped, singurul prestator local al acestor solutii.

TOP Related Articles  EE2204 SYLLABUS PDF

Legaturi catre alte pagini.

Despre autorul acestei legez. Sistemul asigura transparenta si integritati sporite la nivelul sistemului Informarea trebuie sa se refere la existenta si natura imprejurarii care justifica imposibilitatea de continuare a activitatilor.

EUR-Lex Access to European Union law

Semnatura la BCR Reprezentantii firmelor pot sa acceseze acum pachetul de semnatura electronica in unitatile BCR, cu sprijinul consilierilor dedicati clientilor microintreprinderi si al managerilor de relatii corporate. Usor de folosit si compatibile cu sistemele de operare windows, aceste dispozitive pot opera pe orice calculator care are instalat driverele aferente, acestea fiind descarcabile de pe site-ul nostru de electroonica De asemenea, toate serviciile Trans Sped certificate electronnica calificate, marci temporale, conservare a documentelor semnate electronic pe termen lung respecta standardele tehnice elaborate de Institutul European de Standarde in Telecomunicatii ETSI.

Datele pot fi colectate si utilizate in alte scopuri doar cu consimtamantul expres al persoanei care solicita certificatul. Ministerului Fondurilor Europene eemnatura la dispozitia potentialilor beneficiari din Romania, un portal pentru a putea accesa mai usor banii europeni, pentru perioada de programare In acest caz, autoritatea de reglementare si supraveghere specializata in leggea poate dispune suspendarea activitatii furnizorului.

Transferul va opera potrivit urmatoarelor conditii: Experienta pe care o detinem in domeniu se reflecta si in produsele pe care le comercializam, acestea fiind concepute sa va aduca maximul de productivitate intr-o lume in care timpul este esential, iar calitatea pe care o oferim clientii se ridica la cel mai inalt nivel.